• Erek állapota

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr! Az lenne a kérdésem,hogy munkám során gyakran tapasztalok viszeres lábakat már egészen fiatal korúaknál is.Az én lábamon nincs még kis kilátszódó ér se,nem vagyok túlsúlyos inkább vékonyabb típus.Figyelek az étkezésre,egyedül dohányzom.Ha tehetem sportolok,sétálok.Jó a vérképem.Nálam ezeket ismerve az erek állapota jónak mondható?Hiába mondom a vendégeimnek,hogy a visszér probléma nem csak kellemetlen látvány,de talán az erek állapotában is változás lehet.Igazam van?Köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Hölgyem! Az erek állapotáról látatlanban véleményt mondani nem lehet. Az állómunka a nagy elenállás miatt a visszereket megviselheti. A dohányzás is káros, jó lenne, ha leszokna, az erek állapotát nagyon megviseli. Önnek javasolt még vénatorna, a testsúly megtartása, ha hosszan állni kell, egyes fokozatú kompressziós harisnya is jó hatású lehet.Megelőzésre javalom még a gesztenye-kivonat alkalmazását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 23., 08:09; Megválaszolva: 2011. január 25., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés