Visszér

T.dr nő v úr.November 4-én volt visszér műtétem eddig semmi problémám nem volt. Azt tudni kell hogy térd hajlatba hátul volt a visszerem elég csúnya és a vádlimnál.de most vettem észre hogy a térd hajlatba mintha kiújult volna. A kérdésem az hogy azért látom azt mert folyamatosan halylik ha megyek és idővel elmúlik vagy kiújult? Köszönöm válaszát.Buboriné.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza visszér témában

Tisztelt Kérdező!

A visszérműtét után a kiújulás megelőzése miatt nappal megfelelő méretű rugalmas harisnyát kell viselni, különsen, ha sokat áll, vagy terheli a lábát. Amennyiben nincs életmódváltás a műtét után nem akkora fokban, de meg fognak jelenni a visszerek. Mozogjon minden nap legalább fél órát (séta) .

Kérdés: 2011. január 17., 11:55; Megválaszolva: 2011. január 18., 21:57
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció