Zsibbadas

Tisztelt Doktorur/ Doktorno! Erdeklodni szeretnek az elmult napokban a bal labamat igen surun kirazta a hideg, az az libaboros lett.Ket napja viszont eleg surun zsibbad a labfejem.Fajdalom nincs, szo mi szo eleg viszeresek a labaim, es 1honapja napi 1ora tornaval megeroltetem, mivel fogynom kell 10 kilot. Ma elkezdtem szedni a Marvelon fogamzasgatlo tablettat, amit csak ebben a honapban kel szednem. Az orvos irta fel, mert mesterseges megtermekenyitesre keszulunk. A kerdesem a kovetkezo: 1/Kivalthatja e a zsibbadast a stresz, enyhe panik depressziom van. Az injekcio hallatara is be panikolok. 2/Szoljak-e az orvosomnak a Zsibbadasrol, vagy szedjem nyugodtan ezt a honapot.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lábzsibbadás témában

Kedves Kérdező!

A lábfejének korábban érzett zsibbadása és a fogamzásgátló szedése között nincs összefüggés. Ahogyan leírta, a láb zsibbadását inkább a visszerek okozhatják. Mivel a bal lábán érzi, ott valószínűleg rosszabb az erek állapota. Amennyiben visszérbetegsége súlyos, mindenképpen érdemes megmutatnia érsebésznek, mivel az a láb keringésének a zavarát okozhatja. A pánik szindrómának a féloldali lábzsibbadáshoz nagy valószínűséggel nincs köze. A fogamzásgátló gyógyszer kockázatairól nőgyógyásza felvilágosítja majd.

Dr Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. június 19., 21:18; Megválaszolva: 2008. június 19., 21:18
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Kanül a vénában
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség