• Visszer? - 2. kerdes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno, koszonom valaszat kerdesemre. Azota voltam orvosnal, ugyan a fajdalom a bokamban elmult, de egy szuro, pontszeru fajdalom jelentkezett a sipcsontomnal es zsibbad/nehez a labszaram. Nem piros, nem dagadt sehol a labam. Az ultrahang, rontgen es vervetel nem mutatott semmi elvaltozast. Milyen tovabbi vizsgalatot, gyogymodot javasol? Valaszat koszonom! Korabbi kerdesem: Visszér? Érkezett:2010-06-27 15:45:35 Tisztelt Webbeteg! 32 eves no vagyok es par napja bal bokamban, mintha a ver aramlasat ereznem. Ma reggelre tapintasra is erzekeny es enyhen faj a terulet. Sajnos rendszeresen bedagad a bokam estere. Kerdesem, hogy tornaztassam a bokam, hideg vagy meleg borogatas ajanlott? Milyen termeszetes gyogymodok vannak? Rendszeresen futok, aktiv eletet elek. Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Bodnár Edina válasza a visszér témában

        Forduljon érsebészhez és neurológushoz, szedjen Detralex tablettát és kenje Lioton gélle.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 08., 14:58; Megválaszolva: 2010. július 11., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés