• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! 16 éves vagyok és tavaly május végén a bal lábamon a combom belső részétől a lábszáram külső részéig terjedő visszerem van.Nem dudorodik ki ezért arra lennék kiváncsi hogy pontosan milyen betegség is ez én azt hiszem hogy ez csak ilyen felületes vagy nem is tudom hogy mondják ezt.És hogy az mennyire segítene rajta ha szednék detralex kapszulát is mert eddig csak liotonnal kentem,hogy akkor talán nem látszódna annyira mert igazából nem fáj meg semmi ilyesmi csak hát nagyon zavar.Súlyproblámáim sincsenek és nem is voltak soha illetve az igaz hogy nem szoktam sportolni de naponta kb 2 liter vizet biztos megiszok.Szóval azt szeretném megtudni hogy ez még esetleg elmúlhat vagy csak műtéttel lehet helyrehozni.Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Kérdező! Az alábbi cikkeket ajánlom figyelmébe, a kérdéseire a választ megtalálja benne: https://www.webbeteg.hu/cikkek/visszerbetegseg/391/a_visszerbetegseg_kialakulasa_ https://www.webbeteg.hu/cikkek/visszerbetegseg/395/hogyan-kezelheto-a-visszeresseg?%3f


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 03., 15:21; Megválaszolva: 2010. július 06., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés