Trombózis

29 éves koromban volt egy mélyvénás trombózisom, sp54-et szedtem rá évekig, aztán synkumart, jelenleg semmit. Most lett egy visszérgyulladásom abban a combomban, ahol a trombózis is volt. Az orvosom csak a lioton gélt ajánlotta. Kellene még valami mást is használnom? Esetleg keressek speciális orvost? A trombózisom genetikai probléma, kevesebb a c proteinem.

Dr. Csuth Ágnes válasza visszérgyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön esetében valóban megfontolandó a kiegészítő véralvadás gátló átmenetileg. Keressen fel érsebészeti vagy belgyógyászati szakrendelést. A fizikális vizsgálat nélkül a valós veszélyt az újabb trombózisra nem lehet felmérni.

Kérdés: 2010. június 21., 18:06; Megválaszolva: 2010. június 21., 19:51
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Visszérgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! Van a térdem belső felén egy visszér, amely beduzzadt, körbe piros lett és kemény.Fájdalmat nem okoz, de zavar...
Visszértágulat?
Lassan 5 hónapja van külső bokám környékén elszineződéses duzzanat, kisebb sebesedésel, még elviselhető fájdalommal. Két érsebészeti...
Időszakos érelzáródáés
Kedves Doktornő! Sokféle szerteágazó tünetem van, felsorolni itt lehetetlen, de keringési probléma mindent magyarázhat, a panaszok...
Vádli görcs
Tisztelt Doktornő! Pár nappal ezelőtt vettem észre, hogy a jobb lábszáramon, a térdem alatt (nem középen, a térdtől balra) van egy fél...
Nem gyógyuló thromboflebitis?
Tisztelt Doktornő! 2021. év szeptemberében erős hasfájás miatt belgyógyászati sürgősségi osztályra érkeztem, ahol jobb kézfejembe branült...