• Miért érzem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném megtudni,hogy nagyobb terhelés nélkül sétánál is olyan szinten elkezd fájni mindkét lábszáramban a csont,hogy sokszor úgy érzem le kell ülnom mert nem tudok tovább menni. mitől lehet ez az érzés,van-e valami komolyabb mogotte? koszonom válaszukat előre is

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kétoldali lábfájdalom oka lehet egyrészt a keringés zavara. Ez lehet a vénás keringésé, de az artériásé is. Emellett ortopédiai ok is szóba jön (lúdtalp). Ezek eldöntése fizikális vizsgálat nélkül nem lehetséges. A diagnózis alkotásnak része a társbetegségek ismerete is. Keresse fel háziorvosát, hiszen a vizsgálat nem nélkülözhető.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-26 22:52:58; Megválaszolva: 2010. május 26., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Édesanyám bal bokája fölött tenyérnyi pirosas barnás folt jelent meg a nyár közepén.természetesen orvosi vivzsgálatokon,ultrahang,vettünk részt,trombust nem találtak.kompressziós harisnyát visel,minden este kenem a lábát vadgesztenye...