Felületi trombózis cukorbetegséggel - kezelhetetlen?

Tisztelt Webbeteg Szolgálat, édesanyám túlsúlyos és inzulinos (injekciós) cukorbeteg, és sajnos a bal alsó lábszárán már többször is felületi trombózist állapítottak meg, de maximum gyulladáscsökkentőket, de leggyakrabban azt se írtak fel neki (illetve detralexet) . Egyik orvos azt mondta a lábára, hogy amikor ez a sötétpiros duzzanat (nagyon kemény, sötét-piros és fekete, nyomásra erősen érzékeny, utóbbi hetekben 5 cm-t ment felfelé az alsó lábszárán) eléri a combtövét, akkor meg fog halni. Ezért forduolok Önökhöz, hogy segítségüket kérjem, hova lehet fordulni ilyen felületi trombózissal az alsó lábszáron (már lassan évek óta van neki) . Bízom eredményes segítségükben és segítőkészségükben. Édesanyám Miskolcon lakik, ha esetleg tudnak itt is megoldást javasolni (az itteni kórházi orvosok is rendre azt írják a kórlapjára, hogy esetleg felületi trombózis, aztan meg nagy hirtelen azt a végzárójelentésbe, hogy nem az, sima gyulladás) . Várom mielőbbi válaszukat. Előre is köszönöm, S. Dezső

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza thrombophlebitis témában

Kedves Dezső!

A BAZ Megyei Kórház III-as Belosztályán van angiológia, itt kérjenek az anyukájának időpontot a szakrendelésre.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 15., 21:37; Megválaszolva: 2009. szeptember 15., 21:37
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Kanül a vénában
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség