Visszérműtét után mikor mehetek fürdőbe?

Norm. lefolyású visszérműtétem volt. Kérdéseim: -meddig kell a fáslit használnom? - mikor mehetek közös fürdőbe, strandra?

WEBBeteg szakértő válasza visszér témában

Kedves Kéredző!   Normális lefolyású visszérműtét után is javasolt 6 hétig a fáslit, visszérharisnyát használni nappal. Ez idő alatt értelemszerűen nem célszerű fürdőt, strandot felkeresni.   Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Megválaszolva: 2009. június 18.

Kérdések és válaszok: Visszérbetegség

Mi lehet ez?
Tiszteletem. Kb 1 éve van mindkét belső combomon, mint valami tükörkép ez a hosszú lila vonal. Talán ér? Most egy hete néhol piros. Nem fáj. Anyukámnál volt...
Fogamzásgátló spirál - vérrögképződés?
Tisztelt Doktornő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy április 24-én lézeres visszér műtétem lesz, melynek okán megkérdeztem, szedhetem-e tovább a Mistral...
Visszér lehet?
Kedves Doktornő! Szeretném kikérni véleményét, a csatolt képről, melyen a jobb térdhajlatom láható. Nem fáj, nincs vele gond, évek óta ilyen, eddig csak...
Milyen bőrbetegség ez?
Tisztelt Doktor Úr, Nő! Lábszáramon vettem eszre piros foltokat jobb lábszáramon illetve a bal lábszáramon is 2 -dbot nem viszket semmi . Nagyon allergiás...
Lábszár belső felén piros foltok...
Tavaly nyáron tapasztaltam és idén is kijött párszor a belső labszaramon, a bokám felett piros folt. Olyan, mint valami allergiás reakció. Ez ha bekentem...
Scleroterápia után elszineződés a bőrön
Érsebészeten4 hete végeztek a jobb combomon scletoterápiát, egy vastagabb ér volt, néhány szúrásra volt szükség, majd 6 napig fáslizva volt! Most, hogy...