Mütét vagy gyógyszer?

Tisztelt Doktor! Örökletes visszérrem van.De mutatoujnyi nagyságuak.És kigyozva az egész belsö és külsö combomon. Még nem fáj, de félek, hogy fájni fog egy kis idö után, ahogy öregszem.ez már nem tüd visszahuzodni akármit szednék rá, csak mütéttel, igaz?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza visszér témában

Kedves Kérdező!

Szedjen Detralex tablettát, mely mellett műtétet javaslok.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 12., 09:44; Megválaszolva: 2009. június 12., 09:44
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció