Visszér

Tiztelt Doktor Nő/Úr, anyukám 55 éves és nagyon visszeres a lába, mostanában sokat olvastam arról, hogy az elhanyagolt visszeresség miatt a vérrögök elakadhatnak és akár trombózis is keletkezhet. Tényleg ennyire veszélyes ez? Mert több gerincsérve is van, amelyek begyulladnak, így sokat jár orvoshoz, de még egyik orvos sem hívta fel erre a figyelmét? Ha sok a visszér lehetséges a lézeres műtét? Másik kérdésem, hogy mindig nagyon dagadt a bokája, mintha vizes lenne, azt "szokták mondani, hogy biztos a szíve", de ott nem találtak eltérést. Naponta a munkahelyéről kb.1-2km gyalog jár, hogy azért mozogjon, pedig mindig fáj a háta, lába. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza visszér témában

Kedves Kérdező!

Visszérbetegség talaján kialakulhat visszérgyulladás és trombozis is. Sajnos a visszerek csak sebészileg kezelhetők, lézerrel nem. A bokadagadás oka lehet a visszérbetegség is.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 12., 09:49; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:17
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció