• Bevörösödő stria csíkok! :(

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/ nő!

        Előzőleg kérdeztem a fehér foltokkal kapcsolatban, de most egy másik témában is szeretnék kérdést feltenni. Tegnap este észrevettem, hogy internetezés közben( tehát semmilyen megerőltető dolgot nem csináltam) a combomnál lévő terhességi csíkok egyszercsak élénk vörös színűre változtak! Csak a csíkok lettek pirosak, a körülötte lévő bőr nem, olyan mintha viszér lenne. Nagyon megijedtem, még sosem tapasztaltam ilyet, az eddigi striák nem zavartak, mert nem annyira feltűnőek, de ez nagyon csúnya, főleg így a strandszezon elején. Mitől alakulhatott ez ki, lehetséges, hogy stressz miatt? És a legfontosabb kérdés, hogy mivel lehet gyorsan megszüntetni a vörösséget?

        Köszönöm a segítséget!

        P.S.: Csatoltam egy képet is, bár nem igazán adja vissza a valóságot. Élőben sokkal pirosabb.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a viszértágulat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kép alapján úgy tünik, hogy ezek a lilásvörös csíkok visszértágulatok. Szedjen Detralex tablettát és kenje Lioton géllel.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-31 16:38:25; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés