Gyulladt erek a lábban.

Üdvözlöm.!

Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy pár napja igen kemény fizikai állómunkát végzek. A 3-ik napon a jobb lábamban az egyik ér igen megkeményedett erőteljesebb piros színt tapasztaltam egy csikban és szúró érzést tapasztalok ha megnyomom.Előtte négy hónapig nem dolgoztam.Kérdésem hogy mi lehet a probléma.Kell-e tartanom esetleg trombózistól? Régebben volt már egy ugyan ilyen problémám, akkor is sokat kellett álljak akkor mindkét lábamban megfigyelhető volt a jelenség, amely egy két nap mulva elmult pihentetéssel, elmentem sebészetre ahol semmit nem tapintottak ki elmúlt az ér megkeményedése.Jelenleg Venoruton kenőccsel kenegetem.Lehetséges ez a megerőltetéstől? Lehet e valami későbbi következménye, és jelentheti e azt hogy nem végezhetek álló munkát?

Tisztelettel: Beatrix  

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza véna gyulladás témában

Kedves Beatrix!

A fizikai terheléstől begyulladt a vénája. Szedjen Detralex tablettát, és kenje Lioton géllel a megkeményedett vénát. Ha többször előfordul, sérülhetnek a vénabillentyűk, és vénás keringési zavar alakulhat ki.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 04., 22:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:16
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció