Diane 35 és erek

Kedves Doktornő! Már irtam Önnek többször azzal kapcsolatban hogy a testemen (felsőtest, láb, karés ami számomra a legzavaróbb hogy a szemem alatt is ) kirajzolódtak az erek. Most voltam megint egy bőrgyógyásznál és nőgyógyásznál is. A bőrgyógyász azt mondta hogy nem a dianetól van de igazából nem tudta hogy mitől lehet és hogy vissza fog-e huzódni, halványulni. A nőgyógyász azt mondta hogy arra hajlamos egyéneknél a diane szedése okozhat vénás értágulatot hagyjam abba és vissza fognak huzódni. Még 4 szem van a levélből és abbahagyom.Kérdésem annyi lenne hogy Önnek mi a véleménye? A diane tényleg az okozó? És ha igen és abbahagyom el fognak halványulni az ereim? Mert sajnos már egyre inkább zavar...Nagyon szépen köszönöm a türelmét

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza értágulatok témában

Tisztelt Kérdező!

Mint már korábban írtam, a Diane 35 hozzájárulhat ahhoz, hogy az erek jobban láthatóvá válnak. Ha abbahagyja a Diane 35 szedését, halványulhatnak az erek, de elmúlni nem fognak.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2008. december 16., 22:58; Megválaszolva: 2008. december 16., 22:58
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Kanül a vénában
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség