• Gyermekkori visszér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        8 éves kislányom vádliján kék erek jelentek meg, először azt hittük, csak a nagy nyári meleg miatt, de sajnos most ősszel egy-egy fárasztóbb nap után előjönnek a fájó, néhol kék foltokba átmenő visszerek. Mit tegyek, gyermekorvosunk azt javasolta kenjem Venoruton kenőccsel, de javulást sajnos nem tapasztalok.

        WEBBeteg szakértő válasza a visszér témában

        Sajnos van öröklött hajlamon alapuló visszérbetegség, ami már gyermekkorban jelentkezik. A gyógyszeres kezelés nagyon jó hatású lehet.

        Vigyázzon az életmódjára, ha duci, fogyjon le, ne erőltesse meg a lábait, járjon úszni!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-04 18:27:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: