• Visszér probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép Napot! Nekem sajnos 31 évesen nagyon csúnyán visszeres a lábam, családi örökség.3 héttel ezelőtt egy balesetben eldurrant egy visszércsomó a sípcsontomon.3 napot pihentem vele csak mert dolgoznom kellett, ez így ment 2 hétig de a 3.hétre már nagyon dagadt volt és fura kék foltok jelentek meg már a bokámon is, pedig addigra a színek pompája már felszívódott. Afflamint kaptam ügyeleten, jegeltem, polcoltam de 3-4 óra mozgás után még mindíg visszadagad és a fájdalom sem akar nagyon múlni. Most már egy hete betegállományban vagyok, de 2 nap múlva újra munkába állok, 8 óra kemény fizikai munkába.Javasolja-e vagy sem a munkába állást illetve munka közben milyen óvintézkedéseket tudok tenni? Ja, és a ami ér körül maradt nagy csomó ugye felszívódik? Köszönettel: Annamária

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a visszér betegség témában

        Kedves Kérdező! Érsebészeti vizsgálatot javasolnék, döntsék el, szükséges-e műtét vagy konzervatív kezeléssel karbantartható az állapota. A munkaképesség megítélésére annak van lehetősége, aki kezeli Önt, "látatlanban " erről véleményt mondani nem lehet. Általában javasolható a rugalmas harisnya viselése, a mely a véráramlást a mély vénák felé terelve tehermentesíti a felületes vénákat. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2013. október 19., 20:57; Megválaszolva: 2013. október 22., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: