visszér, sport és fitoösztrogének

Tisztelt Szakértő Doktor! Azt szeretném megtudni, szedhetek e fitoösztrogén kapszulás készítményt (görögszéna, édeskömény, benedekfű, gyermekláncfű, kínai angyakgyölér) , ha visszérbetegségtől szenvedek. Azt gondolom első tipusú, belső combi kitüremkedő visszerek, dagadt boka, estére fájó lábszár stb..sok sok kis lila folt a lábszáron.. Azért szedném, hogy a nőiségem kissé megtámogassam, ösztrogénpótlás gyanánt. Másrészről kérdezném, futhatok e, nem ártalmas visszeres lábnak? Feszültség levezetés nálam. Nem gyors, inkább kocogás jellegű. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza visszér témában

Kedves kérdező! Arra hajlamos egyénekben a hormonhatások (pl terhesség, hormonális fogamzásgátlók) ronthatják a visszerek állapotát. Ezt azonban nem lehet előre megmondani, kinél következik be.Ha a termék használata közben úgy érzi, panaszai súlyosbodnak, mindenképpen hagyja abba! A futás nem a legoptimálisabb sport visszérbetegek számára, ha teheti, válassza inkább az úszást vagy a kerékpározást.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. július 28., 19:45; Megválaszolva: 2012. július 30., 23:11
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció