• Visszérgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Van a térdem belső felén egy visszér, amely beduzzadt, körbe piros lett és kemény.Fájdalmat nem okoz, de zavar esztétikailag.Többféle krémet próbáltam már, de nem volt eredményes.Ez a jelenség csak időnként jelentkezik, most kb. 10 hónapja volt utoljára.Ha nyugalmi állapotban van csak meg van tágulva.Felületi visszérgyulladásom lehet? Ez nem veszélyes? Milyen kenőcsöt ajánl és milyen mozgás javítana ezen? Válaszát köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a visszérgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A felületi visszerek gyulladása ritkán lesz veszélyes, inkább csak kellemetlen. Javaslom, hogy viseljen rugalmas harisnyát. A tünete esetén a helyi kezelést egészítse ki szájon át szedhető készítménnyel. Ebben kérje háziorvosa segítségét, hiszen széles palettából lehet választani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 14., 20:10; Megválaszolva: 2012. április 19., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: