Viszér műtét után

Kedves Doktornő! 3 hete műtöttek visszérre trombózissal Ukrajnában. Néhány napja a horgas inamban húzódik egy ín térdtől felfelé combtőig. Kb.11 eret vettek ki, nem tudom, hogy ez normális-e ilyenkor. A sebek szépen gyógyulnak és csak néha érzek pici szúrást. Egyenlőre rugalmas fáslival tekerem, nem tudom mikortól lehet combközépig érő harisnyát venni és melyik a legjobb minőségű, milyet tudna ajánlani. . Köszönöm válaszát: Sütő Magdolna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Járányi Zsuzsanna válasza visszérműtét témában

Kedves Magdolna! A harisnyát már most nyugodtan viselheti, de fontos, hogy legalább 140 den erősségű legyen. A műtét típusának és a műtéti hegek elhelyezkedésének ismerete nélkül nem lehet megmondani mitől lehet a húzódó érés. Javaslom ezel keresse fel az Önt operáló orvost. Üdvözlettel dr Járányi

Kérdés: 2011. november 15., 10:25; Megválaszolva: 2011. december 03., 19:04
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Visszérműtéttel kapcsolatban...
Üdvözlöm! A jobb lábam nagyon visszeres (kiugró visszerek vannak rajta) , mostanában ugyan enyhén, de elég gyakran fáj is, gondolkodom a...
visszérműtét nyáron
Tisztelt Dr.! A kérdésem az lenne, hogy nyáron végeztetett hagyományos visszérműtét (vénás főtörzs eltávolítása) jár-e valamilyen...
Visszérműtét utáni göbök és...
Tisztelt DR! Három hónapja volt visszérműtétem. A térdhajlatban egy 12 cm-es vágás van, ami igen nehezen gyógyult. Mára már nem dagadt, de maradt a...
Visszérműtét
Tisztelt DR! Három napja estem át egy visszérműtéten, ami elég nagy kiterjedésű volt a jobb lábamon,, és gerinc érzéstelenítéssel történt....