• H1N1 - eGFR

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        50 éves férfi vagyok. 2009. november közepén adattam be a H1N1 elleni védőoltást. Nemrég laborvizsgálaton kimutatták, hogy magas kreatinin szint mellett az eGFR csak 40. Hasi ultrahangon a veséim átlagosnál kisebb voltát állapították meg.

        Nekem a védőoltás előtt semmilyen veseproblémám nem volt. Lehet, hogy a védőoltás okozott vesekárosodást nálam?

        Főleg azért is aggaszt ez a dolog, mert a környezetemben több ember is beadatta a védőoltást és az ő eGFR értékük is alacsonyabb, mint az életkoruk jellemzője.

        Mi lehet ennek az oka?

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a Vesebetegség témában

        Kedves Kérdező!

        Nem gondolom, hogy a védőoltás következménye lenne a beszűkült vesefunkció. A laborlelettel és az ultrahang eredményével mindenképp keressen fel nephrológust!


        Kérdés: 2010-02-02 09:48:31; Megválaszolva: 2010. február 02., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.