Nephrológia

Tisztelt Dr Balla Erzsébet!

A napokban voltam orvosnál, véleménye szerint nincs szükség nephrológiai vizsgálatra majd ha a natrium és kálium szint változást mutat akkor kell vele foglalkozni.panaszaim miatt kerestem fel, majdnem 3 hét telt el a vérvétel óta xorimaxot írt fel.Október végére kaptam időpontot UH.vizsgálatra.

Megtisztelő válaszát köszönöm: Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza nephrológia témában

Kedves Edit!

Három hét alatt az ilyen vérérték nem változik jelentősen, e miatt ne aggódjon!  Azt viszont nem írta meg mik voltak a panaszai. Jó lenne ha megírná.Üdvözlettel: Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus

Kérdés: 2009. október 10., 21:09; Megválaszolva: 2009. október 10., 21:09
Kérdések és válaszok: Vesebetegségek
fehérjevizelés
ápr.vizelet összfehérje ürítés: 264mg/24ó vizelet natrium ürítés: 288, aug.vizelet összfehérje ürités: 360/24ó, vizelet mikroalbumin ürítés:...
Urológiai probléma
Tisztelt válaszadó! 21 éves fiamnak visszatérő jelleggel mikroszkópikus vér van a vizeletében. Volt urológus szakorvosnál, aki  csinált neki...
Magasabb Kreatinin, alacsony eGFR
Tisztelt Dr. Szanyi Andrea! Rendszeresen sportoló, egészséges életmódot folytató, normál testsúlyú nő vagyok, nem dohányzom, nem iszom, kevés...
Hasiultrahang