• Vesebeteg az 5 éves kisfiam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! szeretném megkérdezni mi tévő legyek 5 éves kisfiam vesebetegsége miatt! 1 éve 27%-ra működött az egyik veséje, most pedig már csak 7%-ra, a kezelőorvosom azt mondta, hogy ki kellene venni az egy év alatt 20%-ot romlott vesét! mi tévő legyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a vesebetegség témában

        Kedves Anyuka!

        Ha már csak 7 %-ban működik a vese, akkor nagy valószínüséggel el kell távolítani. A leveléből nem derül ki, mi az alap vesebetegség, attól függ hogy lehet-e még operálni és megmenteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus


        Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 23:18:59; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon