• Nephrogen diabetes insipidus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr-nő!

        Köszönöm szépen a válaszát. Segítségemre lett. A kisfiam nem orrspray-t kap, hanem indometacinumot 2x7, 5mg, hypotiazid 1x 1/2tbl. ranitidin B 150mg-ból havi 1tbl. por alakjában elosztva cukorral, és trikáliumcitrikum napi 1 por.Ezek a gyógyszerek megfelelőek? Meddig kell ezeket szednie?

        1 évesen perforált a vastagbél alsó szakasza, melyet nem tudnak miért mi okból Hashártya gyulladást kapott stb.Szerencsére csak varrni kellett a bélszakaszt, nem kellett eltávolítani.Dr-.nő szerint mi történhetett?

        Hol lehetne nephrogen diabetes insipidus beteg gyermek szülőével felvenni a kapcsolatot? Kerestem neten levelezést, de nem találtam.

        Köszönettel:helen

        WEBBeteg szakértő válasza a Nephrogen diabetes insipidus témában

        Tisztelt Asszonyom!

        Kis türelmét kérem, megpróbálom önt összehozni egy ilyen gyermek szülőjével. A gyógyszerszedés idejét az orvosával beszélje meg, nem lenne korrekt, ha ebbe beleszólnék.Egyébként hosszú ideig fogja kapni. A vastagbél perforációra nem tudok mit mondani, jó lenne látni a zárójelentést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus


        Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 23:20:23; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!