fehérjevizelés

ápr.vizelet összfehérje ürítés: 264mg/24ó vizelet natrium ürítés: 288, aug.vizelet összfehérje ürités: 360/24ó, vizelet mikroalbumin ürítés: 48 mg/24ó, szeptember: vizelet összfehérje ürités: 594/24ó, vizele mikroalbumin ürítés: 68/24ó, vizeklet5-hidroxi-indolecetsav: 57, 6 nov.a B2GPI IgG/M/A szűrés poz/régen lezajlott egy toxoplazmás fertőzésem/ anti-B2GPI IgM: 41, 2Ez a legutóbbi vérvétel a doki szerint autóimmun betegségre utal.Nos én arra lennék kíváncsi, hogy mire számíthatok, mivel nagyon megijedtem az utóbbi lelettől és ugye a fehérje a vizeletben emelkedik.Én már 8 éve észrevettem a vizeleten, hogy baj van, mivel szemmel látható volt a vizeletben a fehérje, de akkor még nem tudtam, hogy az, mivel mindig negatív volt a vizelet tenyésztése. és elküldtek az urológiáról, hogy nincs semmi baj. A fehérjét ebben az évben mutatták ki, mert szerencsére találtam olyan dokit aki értette, hogy miről beszélek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Nephrológia témában

Ha a vizeletben fehêrje van, az olyan speciális vesegyulladás jele lehet, melynek kezelése nephrológiai rendelésen történik, nem pedig urológián. Kérem keresse fel a legközelebbi nephrológiai szakrendelést.

Kérdés: 2015. december 20., 20:26; Megválaszolva: 2015. december 21., 08:25
Kérdések és válaszok: Vesebetegségek
Urológiai probléma
Tisztelt válaszadó! 21 éves fiamnak visszatérő jelleggel mikroszkópikus vér van a vizeletében. Volt urológus szakorvosnál, aki  csinált neki...
Nephrológia
Tisztelt Dr Balla Erzsébet! A napokban voltam orvosnál, véleménye szerint nincs szükség nephrológiai vizsgálatra majd ha a natrium és kálium szint...
Magasabb Kreatinin, alacsony eGFR
Tisztelt Dr. Szanyi Andrea! Rendszeresen sportoló, egészséges életmódot folytató, normál testsúlyú nő vagyok, nem dohányzom, nem iszom, kevés...
Hasiultrahang