• herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Nő/Úr! A páromnak két napja megduzzadt a bal heréje,melynek következtében nagyon erős fájdalmakat érez,illetve nem tud aludni.Ő szintén mozgássérűlt akárcsak én.Érdeklődnék,ön szerint mi lehet ez?Nincs tudomásom semmiféle sérülésről. Nem tudom mennyire fontos,de mielőtt elkezdett volna neki fájni,aznap éjszaka egy órás köhögőrohamot kapott...Kérem mielőbb válaszoljon a kérdésemre!Köszönöm.Tisztelettel:doro26

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! A duzzanat és a fájdalom gyulladás lehetőségét veti fel, elengedhetetlen az urológiai vizsgálat, mielőbb történjen ez meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 30., 09:52; Megválaszolva: 2011. október 31., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés