• pénisz érzékenysége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! A problémám a következő lenne. Az utóbbi pár hétben tapasztaltam, hogy ha a makkomat enyhén megnyomom oldalról akkor belül egy pillanatnyi enyhe fájdalmat érzek. A dolgot közösüléskor nem tapasztalom. Minden esetre azért zavar. Vizeléskor sincs panaszom. Nem hinném, hogy fel lennék fázva vagy ilyesmi. A makkomon sem látható semmi elváltozás és tapintásra sem érzek semmi csomót vagy bármit. Arra gondoltam, hogy nem e esetleg valami enyhébb érszűkület vagy ilyesmi. Segítségét, tanácsát erőre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünet húgycső fertőzésre utal. Fogyasszon bőven folyadékot, egyéb tünet esetén keressen fel urológiai szakrendelést. Érszűkület kizárható.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 27., 17:35; Megválaszolva: 2011. október 28., 18:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: