• ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor.Olyan problémával fordulnék önhöz hogy nem régiben észre vettem egy börkinövést a combom felsö részén a hajlatban elmentem vele orvoshoz kivették az orvos azt mondta ciszta a szövettan jó lett és tegnap este zuhanyzásnál a herezacskonál éreztem egy ujabb börkeményedést még nem látni hogy pupos (de gondolom egy két nap és az lesz) de kemény a bör.Ha megtapintom nem érzek csomot vagy mást.Arra lennék kiváncsi hogyha nem zavar és nem is érzek kellemetlen érzést csak ott van akkor muszáj kivenni??Válaszát elöre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Ha nincs látható és jól tapintható körülírt és növekvő elváltozás nincs mit orvosolni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 14., 23:57; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés