Fitymaszűkület 4 évesen

Tisztelt Doktor Nő, Doktor Úr! Fitymaszűkület ügyben kérnék tanácsot. 4 éves kisfiamról van szó. Hiába húzogattam neki, meg sem sem mozdul a fityma, jártunk gyerekorvosnál, tanácsolta, hogy urológus előtt próbáljuk ki a Diprosalic krémet. Még nem kezdtem el, hormontartalma miatt félek picit. Sajnos a felmetszés is rémísztő, de mivel rendes sugárban pisil, ezért remélem nem vészes a helyzet, bár ha ennyi éve meg sem moccant... Ön szerint érdemes a krémmel próbálkozni, később visszanőhet-e, vagy inkább a drasztikusabb, műtéti megoldás a célravezetőbb hosszú távon? Ön mit tanácsol? Szerencsére nem fáj neki, nem gyullad be még soha, látszólag rendben van... Válaszát köszön előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fitymaszűkület témában

Tisztelt Kérdező!

A helyileg alkalmazott szteroid tartalmú krémtől nem kell félni. A mellékhatása, hogy elvékonyítja a bőrt és ez fogja megoldani a szűk fitymát. Használja a krémet és 2-3 hét után lássa háziorvosa a kisfiút.

Kérdés: 2011. október 11., 10:55; Megválaszolva: 2011. október 13., 14:11
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymaszükület
Tisztelt Doktor úr, Szeretném öntől megkérdezni, hogy nekem fitymaszűkületem van és hogyan tudném ezt megszüntetni a lehető leggyorsabban...
urológiai kérdés
Jó napot! 25 éves vagyok. Világ életemben fitymaszűkületem volt, igazából alig tudtam még csak a bőrt is lehúzni, nem is zavart egészen...
gyermekkori fitymaszűkület/letapadás
Tisztelt Doktor Úr. Kisfiamnál enyhe letapadást/fitymaszűkületet állapított meg a gyermekorvosunk. Ftorocort kenőccsel kell kenegetni esténként....
Körülmetélés, vagy van más...
Kedves Doktor! Körülbelül 2 évvel ezelőtt, barátnőmtől elkaptam egy gombás fertőzést, ami kezelve lett, de, felhívták figyelmemet a betegság...
Jól tudom-e?
Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék egy olyan dologgal kapcsolatban hogy nekem relatív fitymaszűkületem van-e ha csak merevedési állapotban nem...