• Baj van a párommal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! A páromról lenne szó. Ő 36 éves férfi. Az egyik együttlétünk során az elmondása alapján úgy érintettem meg a heréit ami fájt neki... Ezek után az aktust nem is tudtuk befejezni... Azóta panaszkodik alhasi fájdalomra és jobb oldali ágyéki fájdalomra. Ez az eset 5 napja történt. Azóta voltunk már együtt és csak az első együttlétnél volt merevedési problémája, de szerintem csak a stressztől lehetett (az előző együttlét kudarca) mert mikor sikerült ellazulnia már minden rendben volt és fájdalmat sem tapasztalt az együttlét során. Viszont engem nem hagy nyugodni, hogy időnként mégis vannak fájdalmai. A legutóbb forró vízben fürdés után jelentkezett a fájdalom tegnap... Ami aztán el is múlt... Viszont évek óta van egy csomó (sárgás színű)a heréinél amit orvos még nem látott... Amióta ismerem próbálom rávenni hogy mutassa meg egy orvosnak, de mivel elég érzékenyen érinti a téma így nem akarja... Lehet valami összefüggés a csomó és a jelenlegi helyzet között? Mi lehet a baj? Nagyon aggódom a párom miatt...

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ahogy leírta, valószínűleg a herezacskón lévő elváltozás egy "eltömődött" faggyúmirigy. Ezt egy egyszerű beavatkozással el lehet tüntetni, tulajdon képen problémát nem okoz. Párja által leírt panasz beleillik a helyzetbe, mint mikor például egy futballistát egy meccsen a labdával nem a legszerencsésebben találnak el. Ezek a panaszok elmúlnak, hosszútávon nem okoznak problémát.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 11., 10:53; Megválaszolva: 2011. október 13., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés