• Makk hámlása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! az lenne a problémám hogy egy éve vettem észre hogy rosszul mostam a péniszem, mert nem húztam hátra eléggé a fitymám.a sok smegma miatt tusfürdőt használtam ami egy ideig bevállt de aztán hámlani kezdett a fitymám. utána csak vizzel mostam aminek következtében elmúlt a hámlás, ám néha szoktam maszturbálni, és kezd megint hámlani a fitymám.kérem mondja el mit csináljak és hogy rendbe jövök-e! válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a pénisz témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a fityma könnyen a makk mögé jön a naponkénti vízzel történő lemosás elég. A nehezebben hátrahúzható fityma esetén keressen fel gyermeksebészeti szakrendelést. Irritáló szappant, tusfürdőt, dörzsölést ne alkalmazzon.


        Kérdés: 2011. október 04., 20:19; Megválaszolva: 2011. október 06., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: