• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr! sokakhoz hasonlóan én is a korai erekcióval küszködöm. fejben már próbáltam rendezni a dolgokat hogy jobban menjen de nincs eredmény. olvastam hogy vannak érzéstelenítő krémek amelyek tudnának segíteni. tudna nekem mondani ilyen krémet?

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Korai erekció alatt mit ért? Az erekció a pénisz barlangostesteinek "feltöltődését" nevezzük, azaz a pénisz merevedését. Korai magömlésre gondolt? Ez azt jelenti, hogy az aktus során magömlés kontrollálatlanul -előbb, mint azt az ember szeretné- jelentkezik. "Korai erekcióra" krém nincs (ez nem ott "dől el"), magömlésre is más megoldást javasolnék. Mire gondolt pontosan? Kifejtené kicsit jobban!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 01., 10:40; Megválaszolva: 2011. október 03., 19:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés