• kisfiuk nemiszervenek tisztantartasa

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr! Kisfiam 18 honapos, angliaban elek es itt azt mondta nekem a dr, hogy ne bantsam (ne huzzam neki fel a bort....) a kukijat, az hozzatartozik a testhez, egyutt fog vele fejlodni. Edesanyam viszont folyamatosan mondogatja nekem, hogy csinaljam, kulonben baj lesz. A kerdesem az lenne, hogyan kell nekem a kis kukijat tisztantartanom, hany eves kortol....stb.? Milyen baj lehet? Vagy esetleg tenyleg nem kell vele csinalnom semmit? Valaszat elore is koszonom

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! Fürdésnél a fitymát lazán húzza hátra és öblítse le. Amennyiben szűk és láthatóan erőltetve jönne csak hátra nem kell erőltetni. Ha a pisilést nem zavarja 3 éves korig lehet várni, ekkor mutassa meg gyermekgyógyászának.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 24., 22:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: