• Húgyhólyaggyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszoló, nem tudom kitől kérhetnék tanácsot. 1 éve kezdődött rendszeresen húgyhólyaggyulladásom volt. Voltam urológiai vizsgálaton és nőgyógyásznál is aztán kezelések után ritkábban jelentkezett a gyulladás. Már egy hónapja volt az utolsó gyulladásom de azóta is sokszor csíp a vizeletem, sokszor hirtelen rám tör a kínzó vizelési inger, a vizeletem néha egészen sárga és szúrós szagú, gyakran fáj a derekam is. Nem tudom hogy ezekkel a tünetekkel orvoshoz kéne-e fordulnom vagy ezek elmúlnak idővel maguktól. Lelkileg is meggyötört ez az egész, szeretnék teljesen meggyógyulni. Érdemes lenne elmennem egy vizsgálatra? Ha érdemes akkor hova mennyek? Urológiára vagy nőgyógyászhoz, esetleg máshová? Kérem segítsen! Nem tudom hogy mit tegyek....

        Dr. Veress Dóra válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Valószínűnek tartom, hogy nem gyógyult ki teljesen a fertőzésből, és ezért jönnek elő újra és újra a tünetei. Az urológiára kellene visszamennie, ahol vizelettenyésztést kellene csinálni, hogy pontosan megismerják a kórokozó baktériumokat. Ezek ismeretében lehet célirányosan, anitbiotikumokkal kezelni a fertőzést


        Kérdés: 2011. szeptember 22., 20:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 00:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: