• Húgyúti probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Szeretném a véleményét kérni, Ön szerint mi lehet az oka annak, hogy közel fél éve kezdődött, hogy sokszor érzem, hogy pisilnem kell, és mikor már kész vagyok, még mindig érzem hogy nem ürült ki teljesen a vizelet, és csípő, égő maró érzés fog el. A vizelet is csak akadozva jön. Volt már rá példa hogy szexuális aktus után rosszabbodott. A vizeletemben kimutatták korábban hogy 8593 a baktériumok száma, üledék vvt 89, üledék fvs 50. Esetleg van rá valamiféle gyógymód, gyógyszer, kezelés stb. Ön szerint ez mi lehet? Várom mielőbbi szíves válaszát. Köszönettel: P.Tímea

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Ezek a tünetek és leletek súlyos húgyuti fertőzésre utalnak. Leghelyesebb, ha urológushoz fordul, ahol a szükséges vizsgálatokat és a vizelettenyésztést is meg tudják csinálni. Ilyen esetben célzott antibiotikus kezelésre van szükség. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 22:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 25., 20:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: