• Potencia zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Cím! Egy idej problámám van az állóképeségemmel a hálószóbában, és elég gyakran van vízelés ingrem (néha csíp is) is, de nincs mit ürítenem vagyis elég keveset. Kihez kellen fordulnom ezzel és lehet-e ezt "táv gyógyítani."

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A probléma távgyógyítással nem kezelhető, okozhatja húgyúti gyulladás, ezért urológiai kivizsgálás indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 15:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés