• Spermiogram

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elegendő a mennyiség és jó a minőség gyermeknemzéshez? mennyiség 3ml ph 7,5 szám/ml: 22 millió szám/ejac: 66 millió mozgó: 70% élénk: 35% kp.élénk: 20% alig haladó: 15% álló: 30% dg: normozoospermia Köszönöm válaszát!

        Dr. Merth Gábor válasza a spermatogram témában

        Kedves Kérdező! Igen.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 18., 17:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úR! Vizelet eredmény értékelését szeretném kérni Öntől és tanácsot. Fajsúly: 1.016 ph: 6 fehérvérsejt:75 nitrit,fehérje,keton,bilirubin,hemoglobin: NEGATÍV üledék fvs: 15 üledék laphám: 1 urothel-laphámsejt: <...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés