• HPV-s Férfi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Néhány hónapja megfertőződtem HPV-el, szemölcseim voltak. Jó sokáig tartott mire eltűntek.A jelenlegi páromtól kaptam el. A kérdésem az lenne, hogy egy HPV-s férfit hogyan lehet kezelni, hogy ne legyen megint bajom.Neki nincsenek tünetei, ő csak hordozó. Köszönöm válaszát!

        Dr. Merth Gábor válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező! Sajnos azt kell mondjam, mivel ez egy DNS vírus, elég nehéz (szinte lehetetlen) kiirtani a már megfertőződött személyből a vírust. Egy bizonyos oldat rendszeres használatával, valamint folyamatos óvszerhasználata mellett (minden esetben ami orális és egyéb együttlét esetére is vonatkozik), szerencsés esetben a bőr természetes regenerációjával számolva olyan fél-egy év alatt TALÁN eltűnik a vírus. Számít az is, hogy milyen fajta a HPV vírus, azaz milyen DNS állománnyal bír.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 20:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés