• Vizelési panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Doktor Nő! Már egy éve gyötör kellemetlen vizelési panasz, ami odáig fajult sajnos, hogy szórakozni már nem is merek elmenni. Nagyon sok mindent megpróbáltam, nem ittam/ettem olyat, ami esetleg irritálhatná a hugyhólyagomat, ez nem segített. Hugyúti fertőzésre is kaptam háziorvosomtól antibiotikumot, ez sem segített. Vese és hugyhólyag tisztító teát is ittam, és ez sem. Nem tudom, hogy ez esetleg a pánikbetegséggel összeköthető-e, de nem tudok egyszerűen szorongás nélkül elmenni nyitott közösségbe, mivel félek attól, hogy nem tudok elmenni WC-re, vagy hogy a nadrágomba csinálok... Ma például másfél óra alatt 4szer voltam WC-n, és mind a négyszer normális mennyiségű vizelet távozott. Ez mire utalhat? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a gyakori vizelési inger témában

        Urológiai és neurológiai kivizsgálásokat javasolnék tünetei miatt.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 16:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés