• Alhasi szúródás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 2 nappal ezelőtt vizeléskor erős szúródást éreztem a hasamban ill. a húgycső környékén. Nem csip, mint felfázáskor, csak szúr, nyilall. Sokszor szoktam visszatartani, sajnos munkámból kifolyólag nem mehetek mindig amikor kellene. Ön szerint mi lehet ez? megrepedhetett a húgyhólyagom? Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Veress Dóra válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A hólyagrepedés nem valószínű, viszont keresse fel a háziorvosát és végeztessen egy vizeletvizsgálatot, mert abból kiderül, ha kőbetegsége vagy húgyúti infekciója van.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 01., 12:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 00:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés