• Összenövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos!Fitymaszűkületem van és nem tudom rávenni magam, hogy elmenjek orvoshoz.Fürdésnél észrevettem, hogy a makkom össze van nőve hátul a fitymámmal.Ez mit jelent?

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! A féknél minden férfinak összeér a makk és a fityma. Amennyiben a fityma mozgása szabad nincs teendője.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 18:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés