Kortikoszteroid mellékhatása

Tisztelt Doktor! Oligozoospermia max spermavizsgálatom diagnózisa. Mindennek utánaolvasva arra jutottam, hogy esetleg egy kortikoszteroid tartalmú kenőcs (elosalic) is okozhatja a csökkent fertilitást. Ha azonnal abbahagyom a kenőcs használatát, mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből ez a, számomra lehet, hogy káros anyag?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza spermaszám témában

Ez valami téves hir lehetett. Az esetek 50% ban lehet valamiféle okot kimutatni ami kezelhető. Mindenkinél mást és mindenkinél mésként kezelhetőt.Nincsen olyan szer ami mindenkinél hat, mert mindenkinél más miatt van probléma.

Forduljon vizsgálóorvoshoz.

Ha eljön a lelettel megnézem, ha lehet kezeljük.

www.potenciaklinika.hu, Fekete dr.

Kérdés: 2011. augusztus 29., 14:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 17:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tamoxifen
Kedves Doktor Úr! Alacsony spermaszám, illetve alacsony tesztoszteron szint miatt Tamoxifen Teva 20 mg - os gyógyszert írt fel a férjemnek egy...
Spermakép
Tisztelt Doktor Úr!     A férjem spermaképe a következő:   sperma mennyisége: 2, 4 ml sperma pH: 8, 0 spermiumszám: 34, 7...
Spermaszám vizsgálat elemzése
Tisztelt doktor úr/nő! Spermaszám vizsgálaton vettem részt megtermékenyítőképesség miatt és a következő eredményeket kaptam: Sejtszám: 2...
Sperma vizsgálat kiértékelése
Tisztelt Doktor ÚR! sperma vizsgálatom eredményével kapcsolatosan érdeklődnék. össz sperma: 59, 4 M spermium cc. 19, 8 M/mol  (kérdésem...
Lágyéksérv utáni herefájdalom