• Varicocele

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni ebben a témában, hogy ha nem végeztetem el a műtétet csak mondjuk a tünetek jelentkezése után jó pár évvel, akkor fennáll-e annak a veszélye, hogy a terméketlenség állandósulhat?

        Dr. Boros Miklós válasza a varicocele témában

        Tisztelt Kérdező! Az idő előrehaladtával a here sorvadása fog kialakulni, ami valóban okozhat terméktelenséget. Végeztesse el a műtétet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 15:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés