• Állandó vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kivánok Kedves Doktor Úr,Nő! van egy majd 2 éves állandó vizelési ingerem ha alszom ha fent vagyok mindig, de ha elterelik a figyelmem erröl akkor észre se veszem 3x adtunk be vizeletet és mindig tiszat volt ha wc-ztem és kijövök már kapásboll vissza kellene mennem te hát mondhatni életem végéig wc-n kellene ülnöm de wc-zni meg nem tudok csak ez az ingerem van és gyógyszert se adtak eddig. Kérem szépen minél hamarabb vállaszoljon mert ez már az életkedvem is elveszi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vizelési inger témában

        Kedves Kérdező! Interstíciális cystitis irányába lenne érdemes vizsgálódni, keress fel urológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 23:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés