• Vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Most már kétségbe vagyok esve nem tudom mi történik velem. Nőgyógyászati uh-án nem találtak semmi kórosat, a labor eredményem is negatív de ami zavató, hogy állandó vizelési ingerem van.Ha nincs semmi kóros, akkor mi a baj?Gondolom az uh-án látszania kellett volna ha van valami a hólyagnál.A pisilés annyira kellemetlen hogy erőlködve tudom csak elvégezni,de nem fáj meg nem csíp.Ön tudna nekem valami tanácsot adni?Vagy lehet a duphaston mellékhatása az állandó inger?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vizelési inger témában

        Kedves Kérdező! Keressen fel urológust, lehetséges olyan gyulladás is, melyet nem kórokozó vált ki, ezt ki kell vizsgáltatnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 08:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 28., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés