• Ágybavizelés felnött korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nő Az ágyba vizelésről lenne kérdésem, van hogy 2-3 hétig nem vizelek be éjszaka de van hogy 2hétig folyamatosan bevizelek, mi lehet az oka? Annak idején azt mondták kinövöm de már 30 éves vagyok és elég dühitö a dolog. javasolták a pszihos oka lehet meg stresz levezetés igaság szerint egész életembe végig kisért leghoszab idö másfél két honap volt ami bevizelés nélkül azlene kérdésem hogy lehetne megszüntetni orvosilag gyocer vagy sebészileg elöre is köszönöm

        Dr. Merth Gábor válasza a éjszakai bevizelés témában

        Kedves Kérdező! Problémájának több oka lehet. Valóban gyakori a pszichés ok, de lehet akár a húgyúti szervek/gerincvelő neurológiai betegségéről is szó. Sebészi módszerrel ezeket nem lehet kezelni, de ha az ok megvan, gyógyszeres kezeléssel lehet élni. A pszichés vezetés erősen javasolt, mivel az évek alatt biztos keletkeztek kóros "berögzülések". Keressen fel egy olyan központot, ahol neurológiai vizsgálatot is el lehet végezni, illetve ahol több társszakma is együttesen képviseli magát!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 17:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés