• SP eredmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! 1,5 éve szeretnénk kisbabát.Nálam már kiderült a probléma, a férjem eredményei a következőek: karencia ideje 5 nap ph 8 sp koncentráció 19 M/ml spszám 57 M progresszív mozgó 50% nem progresszív mozgó 5% tejles motilitás 55% nem mozgó 45% morfológia strick kr (%) 3% Diagnózis: teratozoospermia bakt:negatív A kérdésem az lenne,hogy ezekkel az értékekkel spontán teherbe eshetek-e? Köszönettel: Virág

        Dr. Merth Gábor válasza a spermakép témában

        Kedves Kérdező! A párja sperma adatai tulajdon képen rendben vannak, kivéve egy adatot, ez pedig a spermiumok morfológiája, azaz a a kolléga diagnózisa helyes. Ennek több oka is lehet (léteznek egyéb tesztek is, melyet el lehet végezni, pontosítani dolgokat), esetleges kezelését követően, idővel javulhat a spermiumok állapota, ehhez azonban kell egy kis idő! Termékeket erre az oldalra, ha jól sejtem, nem írhatok be, továbbá nem ismerem az Önnél tapasztalható eltéréseket, így azt javaslom mint pár, menjenek vissza a meddőségi kp.-ba, ahol felvilágosítják Önöket a további lépésekről, kezelési lehetőségekről, esélyekről! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 13:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 16:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés