• Vírusos húgyúti fertőzés kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        másfél éve nem tudják kikezelni a hugyuti fertőzésem,ESBL coli fertőzés,kérem a segítségüket. SÜRGŐS!

        Dr. Merth Gábor válasza a visszatérő húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Makacs húgyúti fertőzés kezelése nehéz, hosszú távú programot, sok türelmet igényel. Kezelése komplex, melynek leírása, elmagyarázása meghaladja ezen oldal kereteit. Pláne, hogy semmilyen információt nem adott meg. Azt tudom felajánlani, hogy amennyiben lehetősége van rá, keressen fel budapesti magán rendelőmben, és ott átbeszélhetjük, mit, hol, mikor, stb. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 11:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés