• Anyajegy eltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot, Októberben lesz egy anyajegy eltávolító műtétem a péniszemről. És mivel az urológustól elfelejtettem megkérdeni, úgy gondoltam itt esetleg választ kaphatok rá. Annyit tudok,hogy helyik érzéstelenítés lesz. De ezen felül nem tudok semmit. Ami engem érdekelne, hogy vágjam le a szőrömet az intim részen vagy felesleges? Ha pontos lépésről-lépésre lévő leírást tudnék kapni azt is megköszönöm. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Helyi érzéstelenítésben végzett műtétről van szó, ami pár percig tart. Egy vékony tűvel Lidocaint fecskendeznek az anyajegy köré, így maga a kis metszés fájdalmatlan lesz. Egy, két kis öltéssel egyeztetik a bőrt, ami általában magától kiesik a műtét után egy-két héttel. A szőrt a műtős, steril körülmények között leborotválja.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 14:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 22:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: