• Férfigond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvos!A problémám az lenne,hogy a péniszemmel nem érzek semmit szex közbe csak néha valamenyire . A kérdésem az lenne,hogy ez szervi vagy lelki eredetü probléma lehet és mit tehetnék hogy értékenyebbé tegyem?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Merth Gábor válasza a érzéketlen pénisz témában

        Kedves Kérdező! A probléma hátterében lehet szervi és lelki ok egyaránt, akár párhuzamosan is. Ezért első körben, hogy kizárjuk a nyilvánvaló eltéréseket keressen fel egy urológus szakorvost, és amennyiben ő máshogy nem rendelkezik, és kiszűrte az urológiai gondokat, akár egy szexuál/párkapcsolati pszichológust. (Javaslat csupán...) Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 18:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 15:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés