• -

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Olyan problémám lenne, hogy a barátnőmmel való szexuális együttlétünk után, a nemiszervem nagyon hamar lelankad, mi lehet ennek az oka? Szükséges lenne ezzel orvoshoz fordulnom?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a merev pénisz témában

        Kedves Kérdező! Ejakuláció után normális, hogy már nem merev a pénisze.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 11:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jónapot Kívánok! 21 éves férfi vagyok.Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz,hogy milyen betegségre utalhatnak ezek a tünetek? - Bal alhasi tompa fájdalom -Néha fájó bal here. - Lágyék irányába combtőnél fájó izom. - Lágyékrészen...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés